Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центром надання соціальних послуг та Службою у справах дітей Меденицької селищної ради відвідано Обласний центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона в місті Стебник

Дата: 22.09.2022 12:46
Кількість переглядів: 304

Днями Центром надання соціальних послуг та Службою у справах дітей Меденицької селищної ради відвідано Обласний центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона в місті Стебник, куди влаштовано особу з числа дітей-сиріт з інвалідністю, що виховувалася у прийомній сім?ї в с. Верхній Дорожів.

На базі Центру діє дві форми проходження реабілітації – стаціонарна та амбулаторна. Стаціонарна форма проходження реабілітації забезпечена п’ятиденним цілодобовим перебуванням дітей та осіб з інвалідністю, з 5-тиразовим харчуванням. Амбулаторна форма передбачає реабілітацію з 900 до 1400 з понеділка по п’ятницю.

 

 У Центрі створено комфортні умови для проживання, реабілітації та соціалізації осіб з інвалідністю, працює чуйний та професійний персонал.

 

Між очільником Меденицької територіальної громади Живчиним Михайлом Мар’яновичем та директором Обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона Гарасимяком Миколою Григоровичем  підписано договір про співпрацю, що став новим кроком у спільній справі надання допомоги мешканцям Меденицької громади, які мають особливі  потреби.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь