Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Міжнародним Днем людей похилого віку

Дата: 01.10.2022 17:17
Кількість переглядів: 445

Другий місяць осені починається з особливої дати.

1 жовтня відзначається у всьому світі Міжнародний День людей похилого віку. У цей день світ говорить про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішені питання у цій сфері. Це люди, найбільшим багатством яких є досвід, знання, вміння та мудрість. В цей день ми маємо унікальну можливість приділити особливу увагу літнім людям, висловити їм свою любов, повагу і пошану.

В Меденицькій громаді проживає понад 4000 громадян похилого віку, багато з них потребує допомоги у повсякденному житті. Таку допомогу та підтримку вони отримують від КУ «Центр надання соціальних послуг». Працівники центру надають соціальні послуги одиноким непрацездатним громадянам та особам з інвалідністю.

З нагоди цього свята в домівки літніх людей з вітальними словами та подарунками завітали директор центру Оксана Тринчук, старости сіл, соціальні працівники та учні шкіл. Було дуже зворушливо і радісно, і водночас сльози відчаю і смутку через те, що зараз Україна переживає важкі часи, пов’язані з війною. Нашими спільними зусиллями цілком можливо забезпечити життя людям похилого віку більш якісним, повноцінним та різноманітним.

З Міжнародним днем похилого віку!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь