Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Період одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено до 01 березня 2023 року

Дата: 07.10.2022 10:37
Кількість переглядів: 173

Фахівці Дрогобицької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів. Так днями, начальником відділу податкових сервісів Дрогобицької ДПІ Наталією Козяк проведено зустріч з громадянами, під час якої присутніх ознайомили про порядок та продовження терміну подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. Наголошено, що строк одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено до 1 березня 2023 року (підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України). Податківець зазначила, що у межах податкової амністії декларанту необхідно подати до податкових органів одноразову добровільну декларацію виключно в електронному вигляді через Електронний кабінет платника податків. При цьому  у добровільній декларації не потрібно буде надавати інформацію про джерела походження задекларованих активів, але необхідно  сплатити до бюджету збір у розмірі від 2,5 до 9 відсотків, що є значно нижчим, ніж розмір встановлених податків.

Скористатися одноразовим декларуванням можуть лише резиденти України, а декларуванню підлягають грошові кошти, рухоме та нерухоме майно, предмети мистецтва та антикваріату, ювелірні вироби, цінні папери та інші активи, які знаходяться як на території України, так і за її межами. Не підлягають декларуванню активи, які розташовані на території країни-агресора.

                                                                                                      Дрогобицька ДПІ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь