Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги власників нерухомості!

Дата: 21.10.2022 12:13
Кількість переглядів: 126

Дрогобицька ДПІ інформує, що громадяни, які мають у своїй власності нерухомість – земельну ділянку, будинок, квартиру чи гараж, можуть дізнатись про нараховані суми податку за таке майно в Електронному кабінеті платника податків, тобто  не має потреби очікувати паперового повідомлення надісланого поштою. Разом з тим, громадяни можуть самостійно звернутися до Центрів обслуговування платників та особисто отримати таке повідомлення.

У повідомленні платник бачитиме адресу місцезнаходження об'єкта житлової чи нежитлової нерухомості, дату набуття чи припинення права власності, загальну площу об'єкта або їх часток, пільгу, ставку податку, суму податку. В повідомленні щодо сплати земельного податку буде зазначена: адреса, вид цільового призначення, кадастровий номер, площа об'єкта, нормативна грошова оцінка з урахуванням коефіцієнта індексації по земельному податку, орендній платі за земельну ділянку або сума відповідно до договору оренди, ставки земельного податку або орендної плати за землю, пільга, сума податкового зобов’язання.

Просимо звернути увагу, що у разі виявлення будь-яких неточностей громадяни можуть провести звірку даних. Для цього необхідно прийти до Центру обслуговування платників та надати оригінали документів на нерухомість.

Майнові податки є важливою складовою наповнення місцевого бюджету тому Дрогобицька ДПІ  просить не зволікати зі сплатою.

                                                                                                     Дрогобицька ДПІ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь