Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар у Грушівській гімназії за участі викладачів Дрогобицького дежавного педагогічного університету імені Івана Франка

Дата: 24.10.2022 10:10
Кількість переглядів: 204

21 жовтня 2022 року на базі Грушівської гімназії кафедра загальної педагогіки та дошкільної освіти спільно з кафедрою психології провели науково-методичний семінар «ПОЛІПШЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ТА ФІЗИЧНОЇ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ ШКОЛЯРІВ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ». Модератор – доцент Юрій Калічак.

У семінарі взяли участь учителі Грушівської гімназії, викладачі факультету історії, педагогіки та психології Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Із вітальним словом до учасників звернулася директор Грушівської гімназії Руслана Грицюта.

Доповіді виголосили: доцент Юрій Калічак (Фізична працездатність школяра: сучасний стан), доцент Олександр Посацький (Психологічне здоров?я школярів в умовах воєнного стану), директор Грушівської гімназії Руслана Грицюта (Шляхи поліпшення морфо-функціонального стану школяра), заступник директора з навчально-виховної роботи Грушівської гімназії Ірина Летнянчин (Сучасні форми роботи з батьками школярів в умовах дистанційного навчання).

Наприкінці заходу його організатори узагальнили результати науково-методичного семінару та подякували всім присутнім за надзвичайно активну участь і неабиякий інтерес.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь