Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ ради оборони Львівської області та розпорядження селищного голови Меденицької селищної ради Михайла Живчина щодо економного споживання електроенергії

Дата: 25.10.2022 12:12
Кількість переглядів: 678

З метою забезпечення відновлення та підтримки роботи енергосистеми області в умовах воєнного стану за результатами проведеного засідання прийнято рішення:

1. Суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області, протягом дії правового режиму воєнного стану, починаючи з 21 жовтня 2022 року з 18:00 год:

1.1. Вжити всіх можливих заходів для зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії, в тому числі перехід на роботу в нічний час.

1.2. Заборонити на території області використання:

- всіх видів зовнішнього освітлення, крім освітлення вулично-дорожньої мережі та  об’єктів критичної інфраструктури, на час дії комендантської години;

- освітлення зовнішньої реклами, розміщеної на фасадах будинків та споруд, спеціальних конструкцій, тощо після завершення робочого часу суб’єктів господарювання, незалежно від організаційно-правової форми.

2. Начальникам районних військових адміністрацій, головами міських, селищних, сільських рад територіальних громад забезпечити виконання пункту 1 цього рішення.

3. Головному управлінню національної поліції у Львівській області, Управлінню патрульної поліції у Львівській області здійснювати контроль за дотриманням вимог цього рішення суб’єктами господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 125  селищного голови Михайла ЖИВЧИНА " Про здійсненння заходів правового режиму воєнного стану"

Розпорядження голови | Грушівська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь