Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Меденицької селищної ради

Дата: 20.09.2022 15:13
Кількість переглядів: 166

20.09.2022 року відбулося засідання виконавчого комітету  Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

На порядку денному було ряд  важливих в даний час питань.

  1. Першим на розгляді було питання внесення змін до селищного бюджету Меденицької селищної ради на 2022 рік. Це пов’язано з тим, що є необхідність закупівлі зимового одягу для військових ЗСУ.

По даному питанню доповідав начальник управління фінансів селищної ради В. Перхун.

  1. Про затвердження Програми Капітальний ремонт харчоблоку державного навчального закладу «Меденицький професійний ліцей» в смт. Меденичі. Вже проведено деякі ремонтні роботи,  необхідні кошти для продовження проведення ремонтних робіт.
  2. Затвердження Програми «Підтримка органів виконавчої влади у 2022 році».
  3. Про затвердження розпорядження селищного голови від 18.09.2022 року № 100. Про затвердження Комплексних планів проходження осінньо – зимового періоду 2022/2023 років у Меденицькій територіальній громаді під час воєнного стану.

Обговорювалося питання щодо аварійних та надзвичайних ситуацій по водопостачанню, роботи котлів, систем опалення у навчальних закладах та бюджетних установах. По даному питанню доповідала перший заступник селищного голови М. Новаковська.

  1. Розглядалися питання про припинення опіки над майном і житлом дітей, позбавлених батьківського піклування, звільнення від виконання обов’язків опікуна. Доповідала начальник служби у справах дітей селищної ради Х. Дубинецька.
  2. Про надання клопотання щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» багатодітній матері – Малик Іванні Богданівні. В даній сім’ї є двоє старших дітей, які в даний час служать в лавах ЗСУ. Вони вже отримали відзнаки та нагороди від президента України. Про маму є позитивні відгуки. Також розглядалися питання про надання матеріальної допомоги на лікування, поховання, та надання адресної допомоги окремим категоріям громадян.  По цих питаннях доповідала начальник відділу соціального захисту населення Л. Андрухів.
  3. Про внесення змін до поштових адрес індивідуальних житлових будинків. Доповідала секретар селищної ради Л. Мороз.
  4. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь