Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання XХІV позачергової сесії Меденицької селищної ради

Дата: 03.10.2022 12:03
Кількість переглядів: 139

29.09.2022 року відбулася XХІV позачергова сесія Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Сесія розпочалася з виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів Збройних Сил України, які проживали  в Меденицькій громаді.

Першим розглядалося питання внесення змін до Програми матеріальної підтримки Дрогобицького районного відділу поліції ГУ НП у Львівській області та до Програми підтримки добровольчого формування Меденицької територіальної громади на 2022 рік. Добровольчому формуванню, яке є на місці необхідно закупити одяг та взуття на зиму. Для цього необхідне фінансування, доповідав А. Ванівський.

Далі на розгляді було питання  про затвердження Програми удосконалення  та розвитку истеми  нормативного забезпечення населення  Меденицької селищної територіальної громади на 2022 – 2023 роки. Ця Програма передбачає готовність забезпечення населення громади продуктами харчування та предметами першої необхідності в разі настання кризової ситуації, яка може виникнути, як наслідок воєнних дій в нашому регіоні.

Про затвердження Програми «Капітальний ремонт харчоблоку державного навчального закладу «Меденицький професійний ліцей» в смт. Меденичі» та про затвердження  Програми «Підтримка органів виконавчої влади у 2022рік» інформував голова Меденицької селищної ради. Мова йшла про те, що необхідне фінансування для завершення ремонту харчоблоку.

Розглядалися питання виділення коштів:

  •  на утримання та ремонт автомобільних доріг загального користування, покращення стану доріг, а саме, дороги Вороблевичі – Рихтичі, експлуатаційне утримання вул. Грушевського, вул. Б. Хмельницького в смт. Меденичі;
  • на обслуговування камер  спостереження;
  • для підведення енергопостачання  та виготовлення документації по експлуатації рентгенкабінету.

Для виділення коштів щодо реалізації попередньо згаданих програм необхідно внести зміни до селищного бюджету Меденицької селищної ради, про що інформував начальник управління фінансів В. Перхун.

Було розглянуто на сесії ряд соціально значущих питань, таких як:

  • виділення коштів для поховання загиблих воїнів ЗСУ, про що доповідала начальник відділу соціального захисту Л. Андрухів;
  • зміни заробітної праці працівникам комунального господарства, які є на даний час військовими ЗСУ;
  • про затвердження оновленого Переліку адміністративних послуг з держгеокадастрів згідно розпорядження голови ЛОВА;
  • внесення змін до структури ФОПів, зміни до пакетів надання послуг – додається лікар-епідеміолог, який почне роботу з січня наступного року;
  • про затвердження положення про піклувальну раду закладів освіти Меденицької селищної ради. Піклувальна рада буде складатися з 15 осіб, які будуть працювати на громадських засадах;
  • щодо закупівлі матеріалів, які необхідні для поховання загиблих воїнів ЗСУ.

Секретар селищної ради Л. Кішко інформувала про звернення депутатів Меденицької селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу. Про інформацію  правоохоронних органів щодо переслідування  осіб, які займаються волонтерською діяльністю, у вигляді відкритих кримінальних проваджень.

Також було розглянуто ряд земельних питань, таких як надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою, запровадження інвентаризації земельних ділянок комунальної власності, щодо присвоєння кадастрових номерів та ін. По земелиних питаннях інформувала начальник відділу земельних ресурсів І. Піць.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь