Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для малого та середнього бізнесу грантодавці надають ресурси у вигляді обладнання та сировини

Дата: 03.11.2022 14:10
Кількість переглядів: 321

Малий та середній бізнес (МСБ) – це основа на якій тримається економіка України, особливо під час війни, коли підприємці продовжують забезпечувати робочі місця та сплачувати податки, наповнюючи різні рівні бюджетів.

Розуміючи значення малого та середнього бізнесу та враховуючи економічну стратегію Уряду, що діє в умовах війни, і має на меті підтримку бізнесу, який допоможе економіці вистояти та стати фундаментом післявоєнного відновлення, спільно з ЛОВА започатковуємо краудфандинговий проєкт для залучення сучасних технологій, обладнання та устаткування саме для малого та середнього бізнесу Львівщини.

Зважаючи на те, що грантодавці готові надавати кошти/ресурси у вигляді обладнання або сировини/продукції, на першому етапі (до 28.11.2022) ми проведемо збір інформації про затребувані технології (програмне забезпечення), обладнання та устаткування з наступного переліку країн-виробників: Великобританія, Гонконг, Ізраїль, Індонезія, Канада, Норвегія, Сінгапур, США, Тайвань, Туреччина, Швейцарія та країни ЄС.

 

Щоб взяти участь у проєкті необхідно заповнити  онлайн Google- форму https://forms.gle/pwD9k8Y4a88Dd8U48 або https://bit.ly/3zDqbnP для формування відповідних запитів для країн-партнерів та грантодавців.

У проєкті можуть взяти участь підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу будь-якої форми власності (ФОП, юридичні особи, КП органів місцевого самоврядування і т.д.), з території Львівщини, які офіційно зареєстровані та здійснюють свою діяльність на території України, за винятком тимчасово окупованих територій та АР Крим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь