Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання ХХV сесії Меденицької селищної ради

Дата: 10.11.2022 12:27
Кількість переглядів: 249

8.11.2022 року відбулася ХХV позачергова сесія Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Сесія розпочалася з виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів Збройних Сил України, які проживали  в Меденицькій громаді.

На порядку денному сесії були такі питання:

 

1.Першим на розгляді депутатів Меденицької селищної ради було питання Про затвердження Програми покращення матеріально – технічного забезпечення 

5 ДПРЧ 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області на 2022 рік.

Для матеріально-технічної підтримки Дрогобицького підрозділу ДСНС та підрозділу пожежної частини с. Волоща Меденицької територіальної громади, а саме для ремонту приміщень, придбання техніки необхідне фінансування. 

По даному питанню доповідав начальник Дрогобицького підрозділу ДСНС

О.М. Кобилецький.

2. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 31 жовтня 2022р. №110 “Про внесення змін до програми «Про виплату грошової компенсації 

дітям пільгових категорій загальноосвітніх навчальних закладів Меденицької селищної ради ОТГ на 2022 рік»”. Мова йшла про  виділення коштів на харчування певних пільгових категорій дітей. По цьому питанню інформував начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Я.М. Куцик.

 Розглядалося рішення виконавчого комітету від 10 жовтня 2022р. №104

“Про внесення змін до Програми «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення населення населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік».

До Дня захисника Вітчизни передбачено кошти певним категоріям громадян (учасникам бойових дій, АТО, афганці) для щорічних грошових виплат.

4. Про зміни до Програми «Благоустрій населених пунктів», які стосуються виділення коштів до кінця року для ремонту дорожнього покриття комунальної власності селищної ради. Планується ремонт доріг із гравійним покриттям.

5. Про зміни до Програми забезпечення ЖКГ щодо виділення коштів  для придбання інвентаря (колуни) для котельні.

По цих двох питаннях інформував заступник селищного голови І. Пурій.

6. Розглядалося депутатами питання про збільшення фінансування для придбання альтернативного джерела опалення в с. Грушів, а саме установку твердопаливного котла, додаткового генератора для роботи насоса в час, коли вимикають електроенергію. Про це інформував директор КП «Меденицька лікарня» М. Хоронжак.

7. Начальник відділу І. Мошовський інформував щодо ПОЛОЖЕННЯ про відділ архітектури, економіки та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області. Зокрема відділ буде займатися оформлення будівельних паспортів, присвоєнням поштових адрес, розгляд земельних питань та інше.

8. Завідувач юридичного сектору В. Скоропад доповідав про надання дозволу на укладення та продовження договіру оренди нежитлових приміщень з АТ «Укрпошта». Розглянувши звернення директора Львівської дирекції АТ «Укрпошта», беручи до уваги соціальну значимість безперебійної діяльності відділень АТ «Укрпошта» на території Меденицької селищної територіальної громади,  надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: Львівська обл., Дрогобицький район, с. Грушів, вул. Миру, 54.

9. Розглядалися також земельні питання, такі як затвердження технічних документацій із землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, про погодження на проведення пошуково-розвідувальних робіт на території Меденицької громади,  про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування храму Церкви Вознесіння Господнього, розташованого по вул. І. Франка в с. Верхній Дорожів, та ряд інших питань.

10. Різне.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь