Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові планшети для роботи та навчання.

Дата: 17.11.2022 14:39
Кількість переглядів: 178

       Хочемо поділитися чудовою новиною і подякувати за розуміння нашої нелегкої праці та надане нове технічне забезпечення. Наші фахівці соціальної роботи «Центру надання соціальних послуг» в межах проекту Моніторинг потреб сім‘ї в умовах війни отримав два планшети для кращого надання соціальних послуг. Проект впроваджується Партнерством "Кожній дитині" ( Partnership for Every Child / Кожній дитині ) за підтримки UNICEF Ukraine (UNICEF Ukraine) на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної сервісної служби України.

         Основною метою Проєкту є надання підтримки у здійсненні моніторингу, забезпеченні захисту та базових потреб дітей, влаштованих в сімейні форми виховання; дітей, залишених без батьківського піклування;  дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах у період військової агресії росії.

         Одним із завдань Проєкту є підтримка професійної діяльності фахівців з соціальної роботи  (ФСР) у виконанні обов’язків щодо виявлення та ведення випадків, соціального супроводу вразливих сімей з дітьми, дітей, залишених без батьківського піклування. Підтримка передбачає забезпечення планшетами та заходи з підвищення професійної компетентності.

Щиро вдячні за подарунки та підтримку!

#CiACMonitoringProject

#ПідтримкаФахівців

#ПартнерствоКожнійДитині

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь