Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2022 08:44
Кількість переглядів: 496

День Збройних сил України — святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня  — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України».

Армія – це той становий хребет суспільства, без якого вся суспільна конструкція рухне. Армія – це наш головний і останній аргумент в будь-якому протистоянні.

Збройні сили України — це військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. В час повномасшабної російсько – Української війни воїни ЗСУ стали найбільшою надією та опорою, надійним захистом для всієї країни.

Наші воїни Збройних Сил України і в даний час демонструють неабияку відвагу, мужність та силу волі до перемоги.  Збройні сили України мужньо захищають нашу землю від окупантів та змушують їх відступати, наносячи противнику втрат. Вони продовжують славні традиції незламності козаків, відданої боротьби за самостійність Української держави.

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку усіх громадян України та міжнародної спільноти. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Країна є рівно до тих пір, допоки існують ті, хто готовий її захищати.

Вітаю всіх тих мешканців Меденицької громади, які зараз служать у лавах Збройних Сил України.

У цей професійний День  бажаю  вам спокійного мирного неба над головою, щоб вже скоро закінчилася війна нашою з вами перемогою. Щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі.

Повертайтеся живими та здоровими!

Слава Україні!

З повагою, селищний голова

Михайло Живчин

Тих, хто на варті миру, вітаємо з Днем Збройних сил України! |


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь