Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інвалідність – не вирок.

Дата: 03.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 171

            Щороку 3 грудня наша Меденицька територіальна громада разом із Україною та світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всі ми. Адже всі рівні перед Богом.

Працівники нашого Центру постійно переймаються буденними проблемами таких особливих людей. Їм надаються відповідні соціальні послуги, надається натуральна допомога , засоби гігієни, медикаменти та по можливості забезпечуємо засобами реабілітації.

Дякуючи злагодженій співпраці між нашим Центром та Обласним центром комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю святого Пантелеймона та відповідно до укладеного договору про співпрацю нами було скеровано дітей та дорослих осіб з нашої громади для надання відповідних послуг. Потребуючим особам з сіл Вороблевичі, Довге, Меденичі, Летня, Літиня, Далява було надано  інвалідні візки, ходунки, милиці та підлокотники. Також, завдячуючи співпраці з Благодійним Фондом «Карітас СДЄ УГКЦ» нами було доставлено памперси та урологічні засоби гігієни для лежачих громадян, яким вкрай це було необхідно.

Надання  щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Саме щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні. Захищаючи гідність осіб з інвалідністю,  ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь