Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога людям з інвалідністю тими людьми, у кого велике серце

Дата: 04.12.2022 23:30
Кількість переглядів: 197

Міжнародний День людей з інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю.

На обліку в Центрі надання соціальних послуг перебуває 96 осіб з інвалідністю, яким надаються соціальні послуги та матеріальна допомога. Цими днями працівниками центру особлива увага була прикута до осіб з інвалідністю, здійснено візити до них та надано їм натуральну допомогу (продукти харчування, миючі засоби, засоби особистої гігієни, теплі речі, тощо).

В теперішній  нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої і як чудово, що такі люди все таки є.

Адміністрація КУ «Центр надання соціальних послуг в особі директора Тринчук Оксани Іванівни висловлює найщирішу вдячність за постійну допомогу всім тим, хто готовий допомагати людям, які її потребують. Благодійному фонду Родини Веселого, Андрію Веселому, Фонду Святого Антонія, Ользі Павловській. Благодійному Фонду «Карітас», Дрогобицькому державному педагогічному університету.

Хочеться побажати Вам всяких благ і процвітань.

Нехай наша щоденна турбота допомагає мужні людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплом і впевненістю в завтрашньому дні.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь