Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 09:09
Кількість переглядів: 256

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати Меденицької селищної ради!

 

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

 

За великим рахунком, День місцевого самоврядування – це свято української громади. Це давня слов’янська і давньоруська традиція, яка бере свій початок з часів Київської Русі. Саме громадський, а не державний устрій був невіддільною рисою українського народу. 

Здавна саме громада була в Україні первісною й елементарною формою соціальної самоорганізації. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у життєдіяльності та розвитку міст та сіл, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання.

Цей день не тільки тих, хто безпосередньо працює в органах місцевого самоврядування, але й людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

Саме зараз, в час російсько – Українського протистояння, ми бачимо, як важливо разом долати труднощі, допомагати один одному, разом йти до певної мети. Морально підтримуючи, матеріально допомагаючи воїнам ЗСУ, серед яких є і наші земляки, ми спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу.

Я впевнений, що у найближчий час закінчиться війна і ми  зможемо втілити в життя ті плани і бажання кожного мешканця Меденицької громади, щодо покращення умов життя, побуту, охорони здоров’я та організації навчання.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка.

 

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя. 

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.

Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за щоденну працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця.

 

З вдячністю, селищний голова

Михайло Живчин

 

 

Привітання з Днем місцевого самоврядування! | Тернуватська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь