Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання ХХVІ сесії Меденицької селищної ради

Дата: 07.12.2022 10:09
Кількість переглядів: 155

2.12.2022 року відбулася ХХVІ сесія Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Сесія розпочалася з виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів Збройних Сил України, які проживали  в Меденицькій громаді.

На порядку денному сесії були такі питання:

1.Зміни до Програми «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення населення населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області на 2023 рік”. щодо виділення коштів військовим на лікування за розпорядженням голови громади. Інформує:

Л. Андрухів — начальник відділу соціального захисту населення.

2.Зміни до Програми «Розвиток та підтримка закладів охорони здоров’я комунальної власності Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області на 2022 рік». Мова йде про виділення коштів на придбання твердопаливного котла на опалення приміщення лікарні в с. Грушів. Інформує: М. Хоронжак—директор КНП “Меденицька лікарня”

3. Про затвердження Програми “Капітальний ремонт будівлі гуртожитку Державного навчального закладу "Меденицький професійний ліцей" в смт. Меденичі. Ремонт гуртожитку проводиться з метою подальшого заселення тимчасово – переміщених осіб.

4. Про внесення змін до селищного бюджету Меденицької селищної ради на 2022 рік. Внесення змін стосуються змін попередньо згаданих Програм, утримання пожежної охорони, для ремонту. Необхідно провести ремонт даху будівлі, в приміщенні якого проводиться ремонт та буде встановлена побутова техніка за кошти австрійської фірми.

5. Звіт про виконання бюджету Меденицької селищної ради за 9 місяців 2022 року.  

По цих питаннях інформував В. Перхун — начальник фінансового управління.                                     

6.На розгляд депутатів було подано ряд програм на 2023 рік .

  • Про затвердження Програми «Утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Меденицької селищної ради на 2023 рік. Програма створена з метою покращення стану автомобільних доріг, виділення коштів на капітальний ремонт доріг комунальної власності та доріг місцевого значення Меденицької громади. Для збереження наявної мережі автомобільних доріг та розвиток дорожньої інфраструктури Меденицької територіальної громади.
  • Про затвердження Програми «Благоустрій населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області на 2023 рік», а саме: технічне обслуговування та утримування в належному стані систем вуличного освітлення, прибирання вулиць, утримання в належному стані кладовищ, виділення коштів на утримання та засипання доріг піщано – соляною сумішшю проїжджої частини доріг в зимовий період.
  • Про затвердження Програми «Впровадження заходів щодо громадського порядку та безпеки у Меденицькій ТГ Дрогобицького району Львівської області на 2023 рік». Програмою передбачено встановлення та обслуговування систем відеоспостереження в межах громади.
  • Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Я. Куцик інформував по програмах:

Програма «Розвиток фізичної культури і спорту Меденицької селищної ради на 2023 рік». В програмі передбачене фінансування на проведення футбольних та інших турнірів, проведення спортивних заходів для молоді та учнів, масового спорту у Меденицькій громаді та нагородження переможців.

  Програмі «Розвиток фізичної культури і спорту Меденицької селищної ради на 2023 рік». Створено скаутські організації  товариства «Сокіл». Необхідні кошти на проведення виїзних таборів, закупівля форми та атрибутів.

   Програма «Організації відзначення державних, національних, релігійних та інших свят, проведення культурно – освітніх заходів по Меденицькій  селищній раді на 2023 рік».

  • На розгляд та  затвердження депутатами виносилися ще ряд програм на 2023 рік:

Програма «Підтримка та розвиток житлово – комунального господарства Меденицької селищної ради»;

Програма «Розвиток та підтримки закладів охорони здоров’я комунальної власності Меденицької селищної ради на 2023 рік»;

Програма «Поводження з твердими побутовими відходами на 2023 рік на території Меденицької селищної ради».

 

7.Секретар селищної ради Л. Кішко інформувала депутатів та усіх присутніх про «План роботи Меденицької селищної ради на 2023 рік», про «Затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2023 рік».

8.Начальник фінансового управління В. Перхун про «Селищний бюджет на 2023 рік». Селищний бюджет сформований на основі законодавчих актів, Були озвучені прогнози доходів, базові дотації, рентна плата, субвенції на 2023 рік.

Також було проінформовано про заплановані видатки: на охорону здоров’я, соціальний захист, освіту, культуру, спорт, благоустрій Меденицької громади, забезпечення місцевої пожежної частини, ремонт доріг.

 

8.По земельних питаннях інформувала начальник відділу земельних ресурсів

І. Піць. Виносилося на розгляд питання затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності.

9.Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь