Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святий Миколай в кожну хату завітай!

Дата: 17.12.2022 20:58
Кількість переглядів: 129

      З таким проханням в тихих молитвах звертається кожна людина, адже Святий Миколай є і завжди був заступником людей від усіх лих і нещасть. Все життя він ніс людям радість, добро і милосердя. Він опікується не тільки діточками, а й людьми, які опинилися в важкій ситуації.

Тож ділимося радістю і хочемо подякувати помічникам святого Миколая, які не дивлячись на війну та допомогу воїнам ЗСУ,  все ж таки долучилися до нашої щорічної акції «Миколай, Миколай у всі домівки завітай» та допомогли зібрати чудові подарунки для підопічних, які перебувають на обліку в КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради». Дякуємо керівництву Меденицької ТГ за передбачені кошти, за які директором Центру п. Оксаною Тринчук були закуплені продукти харчування та солодощі, які фахівцями соціальної роботи та соціальними робітниками доставлено в домівки стареньких самотніх, особам з інвалідністю, малозабезпечених та сімей з дітьми, які перебувають в СЖО.

Дякуємо п. Андрію Веселому директору БО  «Благодійного фонду родини Веселого», о. Ігору  Козанкевичу керівнику БФ «Карітас СДЄ УГКЦ»  і бажаємо, щоб те добро, позитивні емоції, радість, яку ви даруєте тим, хто їх особливо потребує, повернулися до вас сторицею. Звичайно хотілось би допомогти всім потребуючим, але для того ми всі повинні бути знаряддями Божої любові і допомагати  Св. Миколаю, передусім для найбільш нужденних. Зігріймо їх усіх нашою молитвою, нашою любов’ю, ділами милосердя та щедрими подарунками.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь