Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадських зборів щодо питання зміни назви (перейменування) вулиці Гагаріна в селищі міського типу Меденичі Дрогобицького району Львівської області

Дата: 23.12.2022 15:20
Кількість переглядів: 527

1. Організатор громадського обговорення: Юридичний сектор Виконавчого комітету Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (найменування): вулиця Гагаріна в смт.Меденичі Дрогобицького району Львівської області.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо зміни назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Гагаріна на вулицю Скітня в смт.Меденичі Дрогобицького району Львівської області.

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо зміни назви (найменування) об’єкта права власності: депутат Меденицької селищної ради Сьорак Михайло Зіновійович (депутатський звернення від 23.12.2022 № 1)

5. Громадські слухання відбудуться 30 грудня 2022 року об 11:00 в приміщенні Меденицької селищної ради по вул. Незалежності, 52 в смт.Меденичі. Акредитація представників засобів масової інформації, реєстрація учасників за 30 хвилин до початку слухань.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: medenychi.rada@ukr.net до 30 грудня 2022 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: смт.Меденичі, вул.Незалежності, 52, Юридичний сектор Виконавчого комітету Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської областіstree644@gmail.com

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: Завідувач юридичного сектору Виконавчого комітету Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області Скоропад Володимир Віталійович.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Меденицької селищної ради за посиланням: https://medenycka-gromada.gov.ua/  на протязі 3 днів після проведення громадських слухань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь