Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Різдвяна благодійна допомога

Дата: 11.01.2023 12:19
Кількість переглядів: 140

Всі чекають на зимові Різдвяні свята, неймовірні дива, здійснення бажань та радість від обміну подарунками. Дарувати подарунки та допомагати тим, хто потребує нашої з вами уваги та підтримки в такий час є надзвичайно приємно. А особливо дітям. Діти – це головне багатство для кожного, а щасливі діти з чарівними дитячими посмішками – це вершина бажань кожного свідомого громадянина.

Сьогодні, 10 січня у Меденицькій селищній раді Служба у справах дітей Меденицької селищної ради та Благодійний Фонд святого Юди Тадея влаштували Різдвяне диво для дітей з інвалідністю та діток з малозабезпечених сімей. Привітали подарунками  та уважили теплими словами та побажаннями гарних Різдвяних свят.

Голова Меденицької селищної ради Михайло Живчин привітав з Різдвом Христовим та Новим роком усіх присутніх, зауважив, що дуже важливо, коли є підтримка та допомога від небайдужих людей, які займаються благодійністю. Також наголосив, що сім’ї, в яких є дитина з інвалідністю не залишать без уваги та допомоги. Ми притримуємось  твердження, про те що чужих дітей не буває.  

На цьому заході були представники Дрогобицької районної військової адміністрації, а зокрема заступник голови районної державної адміністрації Олег Пилипців.

Представники Благодійного фонду, начальник служби у справах дітей Христина Дубинецька та представники районної адміністрації роздали подарунки і солодощі усім присутнім діткам та побажали їм гарних свят.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь