Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бережіть свій дім від пожежі.

Дата: 20.01.2023 11:22
Кількість переглядів: 169

       Працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» проведена роз’яснювальна робота серед стареньких самотніх, малозабезпечених підопічних та сімей з дітьми, які опинилися в СЖО щодо протипожежної безпеки. Грамотна пожежна безпека - це обов'язкова міра, яка допоможе кожному захистити майно і убезпечити життя своє та інших мешканців будинку.

       Як показує досвід, населення часто порушує ці правила, не приділяючи їм належної уваги або просто тому, що не знає їх. Це призводить до того, що у житлових будинках пожежі виникають значно частіше, ніж у громадських або виробничих будівлях. Соціальними робітниками Центру проведено відповідні інформаційні бесіди з підопічними та роздано Пам’ятки Правил експлуатації пічного опалення, яке надало Головне управління ДСНС України у Львівській області.

      В час коли електроенергії немає, рятівною соломинкою для багатьох стає генератор. Рятувальники  наполягають обов'язково дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні генераторами. Зокрема, потрібно купувати лише сертифіковану продукцію в ліцензованих точках продажу. Для додаткової безпеки рятувальники рекомендують встановити у приміщенні детектори чадного газу. Обов’язково потрібно  придбати вогнегасник та тримати  його на видному місці.

         У разі надзвичайної ситуації телефонуйте за номером 101! Неухильно дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть себе, оточуючих та своє майно! Зробіть усе можливе, щоб зберегти життя та здоров’я своє та рідних і близьких Вам людей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь