Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в Меденицькій селищній територіальній громаді

Дата: 27.02.2023 15:20
Кількість переглядів: 246

Виконавчий комітет Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану на території громади оголошує конкурс з визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в Меденицькій селищній територіальній громаді (далі Конкурс).

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області, 82160, Львівська обл., Дрогобицький район, смт.Меденичі, вул.Незалежності, 52.
Місце і час проведення конкурсу: Меденицька селищна рада, 82100, Львівська обл., Дрогобицький район, смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52 (актовий зал) Час – 27.03.2023 р. о 10 год. 00 хв.

Контактна особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів та порядком одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу, порядком та умовами одержання конкурсної документації: Скоропад В.В. – завідувач юридичного сектору виконавчого комітету Меденицької селищної ради (098-485-69-78).

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів; наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг з вивезення ТПВ; досвід роботи з надання послуг з вивезення ТПВ; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації; наявність ліцензій та дозволів на надання послуги (якщо це передбачено чинним законодавством України); наявність у конкурсанта укладених договорів щодо розміщення та захоронення твердих побутових відходів (або власної чи орендованої земельної ділянки, що використовується у встановленому порядку під сміттєзвалище).

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою у запечатаному конверті з позначкою «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ». Місце подання – 82160, Львівська обл., Дрогобицький район, смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52 (приміщення адмін. будівлі Меденицької селищної ради).

Довідки з питань проведення конкурсу можна отримати за тел.098-485-69-78

Голова конкурсної комісії І.І. Пурій.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ з ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З  ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ | Першотравневська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь