Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ на друге пленарне засідання ХХVIII сесії. Програми

Дата: 03.03.2023 09:32
Кількість переглядів: 106

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження Програми та Програма «Внески до статутного капіталу  КП  «ВУЖКГ та побутового обслуговування населення» у смт.Меденичі  Дрогобицького району Львівської області на 2023 рік». 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження цільової програми покращення матеріально-технічного забезпечення Дрогобицького районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки на 2023 рік. " ЦІЛЬОВА ПРОГРАМА ПОКРАЩЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОННОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ  на 2023 рік".

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про внесення змін до  Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій  техногенного та природного характеру в умовах мирного і воєнного стану Меденицької територіальної громади на 2022 – 2026 рокиДодатки до програми

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження програми та Програма матеріальної підтримки Дрогобицького районного відділу поліції ГУНП у Львівській області та покращення охорони публічного порядкута безпеки на 2023 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження програми та Програма забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки Україниу Львівській області на 2023 рік.  Додатки до Програми забезпечення заходів у сфері заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження програми та Програма  з проведення коригування, перерахунку кошторисної частини та проведення експертизи проектно-кошторисної документації «Берегоукріплюючі та руслорегулюючі роботи на р. Летнянка в районі    вул. Б. Хмельницького в с. Летня  Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області (нове будівництво)».

ПРОЕКТ РІШЕННЯ Про затвердження Програми «Проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, що входять до територіальної громади Меденицької селищної ради на 2023-2024 роки»

ПРОЕКТ РІШЕННЯ   Про затвердження програми та Цільова програма захисту населення і території Меденицької територіальної громади Дрогобицького району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження цільової програми покращення матеріально-технічного забезпечення Дрогобицького районного територіального центру

комплектування та соціальної підтримки на 2023 рік.

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу  КП  «ВУЖКГ та побутового обслуговування населення» у смт.Меденичі  Дрогобицького району Львівської області на 2023 рік»

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  Про затвердження Програми та Програма соціально - економічного розвитку Меденицької селищної ради  на 2023-2024 роки

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь