Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

VIII Європейський Конгрес Самоврядування Forum Ekonomiczne / Economic Forum

Дата: 08.03.2023 11:57
Кількість переглядів: 231

6-7 березня в місті Міколайкі (Республіка Польща) проходить VIII Європейський Конгрес Самоврядування Forum Ekonomiczne / Economic Forum

 «Нова солідарність для нової епохи», в якому бере участь голова Меденицької територіальної громади Михайло Живчин.

Цей Конгрес відбувається щороку і це є найбільший економічний захід для співпраці Східної та центральної Європи. Його ще називають «Східним Давосом».

На форумі розглядалися питання напрямки розвитку сучасних регіонів, співпраці місцевого самоврядування на міжнародному рівні, ефективні інструменти реалізації різних напрямків розвитку та тісний контакт з місцевими громадами.

Основною метою форуму є співпраця громад і середніх і малих міст для покращення розвитку,  заведення інвестиції які вкладаються у розвиток міст в туристичному напрямку, економічного розвитку, покращення умов життя та розвиток інфраструктури міст і сіл.

Михайло Живчин провів ряд важливих зустрічей з представниками громад інших країн, взяв участь у дискусіях, які проводили відомі спікери з таких країн, як Фінляндія, Норвегія, Польща. Темою були: пошук та заохочення безпосередніх інвесторів,  політика згуртованості та напрямки розвитку сучасних регіонів. Також голова у розмові неодноразово з вдячністю наголошував на важливій допомозі і підтримці України в час війни.

Така співпраця з такими ж громадами європейських країн може бути  дуже важливою та корисною для нашої громади, для перейняття досвіду розвитку та покращення життя громади.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.forum-ekonomiczne.pl%2Fevent%2Fviii-europejski-kongres-samorzadow

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь