Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Юрія Гагаріна в смт. Меденичі

Дата: 10.03.2023 15:49
Кількість переглядів: 329

30 грудня 2022 року відбулись громадські слухання на яких більшістю присутніх жителів Меденицької територіальної громади було вирішено перейменувати вулицю Юрія Гагаріна на вулицю отця Василя Шевчука.

Організатор громадського обговорення – Виконавчий комітет Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області.

З метою з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиці Юрія Гагаріна на вулицю отця Василя Шевчука в смт. Меденичі та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, відповідно до підпункту «є» пункту 4 частини першої статті 1, частини шостої статті 7 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», статті 22 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій»  на офіційному сайті селищної ради в розділі «Новини» було висвітлено інформаційне повідомлення про проведення громадського опитування щодо перейменування вулиці Юрія Гагаріна на вулицю отця Василя Шевчука в смт. Меденичі

Згідно даного інформаційного повідомлення з 05 січня 2023 року по 05 березня 2023 року включно приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиці Юрія Гагаріна.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подавались у письмовій чи усній формі, надсилались електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 2 місяців з дня його оголошення.

Поштова адреса: 82160, Львівська обл., Дрогобицький район, смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52.

Електронна адреса:  stree644@gmail.com

Протягом терміну обговорення пропозицій та зауважень щодо перейменування вулиці Юрія Гагаріна до селищної ради не надходило.
Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання:
В обговоренні взяли участь мешканці Територіальної громади смт. Меденичі, представники громади, депутати Меденицької селищної ради.
У рамках проведення громадського обговорення відбулися такі заходи:
– Електронні консультації на інформаційному веб-сайті Меденицької селищної ради https://medenycka-gromada.gov.ua/: з 05 січня 2023 року по 05 березня 2023 року включно.
– Громадські збори щодо питання зміни назви (перейменування) вулиці Гагаріна в смт. Меденичі 30.12.2022 року о 11:00 в приміщенні Меденицької селищної ради.

Звіт підгготував завідувач юридичного сектору Виконавчого комітету Меденрицької селищної ради Володимир Скоропад.

Меденицька селищна територіальна громада — Дрогобицька районна військова  адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь