Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регіональний з'їзд територіальних громад Львівщини

Дата: 24.03.2023 12:12
Кількість переглядів: 204

23 березня, відбувся регіональний з'їзд територіальних громад Львівщини, у якому взяли участь понад пів сотні учасників, в тому числі представники територіальних громад Львівщини. Метою заходу було налагодження ефективної комунікації між головами територіальних громад та спільного вирішення важливих для громад питань.

З’їзд відбувся під керівництвом начальника Львівської ОВА Максима Козицького. Захід модерував голова Львівського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації об‘єднаних територіальних громад «Асоціація об'єднаних територіальних громад» Василь Коваль.

 

В з’їзді громад Львівщини  взяв участь голова Меденицької селищної ради Михайло Живчин.

 

Начальник Львівської ОВА розповів про головні завдання області у 2023 році.

На жаль, як попередній так і цей рік не буде легким. Ми вже навчилися працювати в  умовах війни. «Потрібно навчитись розставляти нові пріоритети, не забуваючи про старі, працювати в своїх громадах. Упродовж року в нас з'явилося багато нових викликів, які стосуються мобілізації, логістики, прихистку ВПО, водночас тривають й інші процеси — ремонти доріг, відкриття соціальних закладів тощо.  І перш за все, ми маємо думати про людей – робити все для того, щоб вони отримали максимальну кількість послуг у ЦНАП - ах, якісні медичні послуги, хороший рівень навчання. Маємо спільно подбати, щоб всі соціальні заклади були комфортними і оснащеними. Люди повинні мати відчуття безпеки, гідні умови праці, гідну зарплату, взаємини на всіх рівнях мають бути прозорими. Захисники і захисниці воюють задля гідного майбутнього України. Поки вони там, ми будуємо його тут», — наголосив під час свого виступу Максим Козицький.

Економіка Львівщини має  встояти в умовах війни і повинна витримати усі виклики сьогодення. Є велика кількість різних практик — як наповнюють місцеві бюджети, регулюють надходження.

Також в межах заходу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Львівською ОВА та регіональним відділенням Всеукраїнської Асоціації ОТГ. «Асоціація об'єднаних ТГ» демократична – це комплекс платформ, а саме платформа адміністративних послуг, платформа законодавства для ОТГ, тематична платформа, бюджети та фінанси. Там публікують зміни до законодавства, кращі практики. Є багато різних напрямів, які можуть зацікавити очільників ТГ».

Вдячні керівництву ЛОВА та Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад, організаторам за проведений захід та сприяння налагодження співпраці між громадами.

З'їзд Асоціації ОТГ32

Максим Козицький під час виступу на регіональному з'їзді територіальних громадЗ'їзд Асоціації ОТГ19

З'їзд Асоціації ОТГ11З'їзд Асоціації ОТГ21


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь