Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як самостійно отримувати довідку про доходи

Дата: 06.04.2023 16:46
Кількість переглядів: 70

Однією з найчастіших причин звернення платників податків до ЦОП Дрогобицької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області – одержання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб суми виплачених доходів та утриманих податків. 

Дрогобицька ДПІ нагадує про можливість Електронного кабінету платника податків, як доступного сервісу  за допомогою якого можна отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про джерела/суми виплачених доходів та утриманих податків. 

Фізична особа – платник податків за допомогою електронного сервісу «Електронний кабінет платника» на офіційному веб-порталі ДПС України (https://cabinet.tax.gov.ua), використовуючи кваліфікований електронний підпис, може отримати відомості про себе щодо сум виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру в електронному вигляді, засвідчені кваліфікованою електронною печаткою ДПС, які є аналогом паперового документа, виданого контролюючим органом. 

Інструкція щодо дій користувача для отримання такого електронного документа знаходиться на офіційному вебпорталі ДПС за адресою:
http://tax.gov.ua у приватній частині Електронного кабінету в розділі: Допомога —> ЕК для громадян —> Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. 

Перевірити достовірність електронного документа можна через вебпортал Центрального засвідчувального органу в розділі: Довірчі послуги —> Перевірити підпис за посиланням http://czo.gov.ua/verify. Одержувач документа отримує можливість ідентифікувати підписувача документа та перевірити цілісність електронного  документа. 

 

                                                                                              Дрогобицька ДПІ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь