Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення ТПВ

Дата: 12.04.2023 12:25
Кількість переглядів: 174

Згідно з рішенням виконавчого комітету Меденицької селищної ради №15 від 27.02.2023 року, конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення ТПВ відбувся 27 березня 2023 року.

Відповідно до інформації, вказаної в протоколі засідання конкурсної комісії з питань визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів на території Меденицької селищної територіальної громади №1/23, було подано дві конкурсні пропозиції від Малого приватного підприємства «ЕРЛ» та ФОП Карп’яка Ігора Івановича. Зважаючи на відповідність конкурсної пропозиції від МПП «ЕРЛ» та відхиленням пропозиції Карп’яка І.І. у зв’язку з невідповідністю конкурсній документації, конкурсна комісія визначила переможцем з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів МПП «ЕРЛ».

Рішенням виконавчого комітету Меденицької селищної ради від 29.03.2023 р. було затверджено вище згадуваний протокол та визначено МПП «ЕРЛ» виконавцем послуг з вивезення побутових відходів. МПП «ЕРЛ» пропонує здійснювати вивіз ТПВ за ціною 40 грн. за пакет місткістю 120 літрів або 25 кілограм.

29 березня 2023 року виконавчий комітет Меденицької селищної ради уклав договір з МПП «ЕРЛ» на вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Меденицької селищної територіальної громади. 

РІШЕННЯ № 3" " Про визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів на території Меденицької територіальної громади" від 29 березня 2023 року

Виконавчий комітет Переяславської міської ради оголошує конкурс на право  надання послуг з вивезення побутових відходів в Переяславській міській  територіальній громаді - Переяславська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь