Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологічне здоров’я – стан душевного благополуччя.

Дата: 19.04.2023 15:14
Кількість переглядів: 118

Фахівці КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» не зупиняються на досягнутому, щомісячно поповнюють свої знання для більш якісного надання соціальних та психологічних послуг. Так, минулого тижня психолог Центру взяв участь в семінарі-тренінгу на тему: «Надання першої психологічної допомоги дітям та їх батькам в умовах війни. Профілактика емоційного вигорання спеціалістів допомогаючих професій», який був організований Львівським обласним центром соціальних служб, спільно з проєктом «Вона хаб».

      В процесі тренінгу піднімались теми першої психологічної допомоги дітям та принципи її надання. Розглянули «Піраміду інтервенцій МПК з психічного здоровʼя та психосоціальної допомоги в умовах надзвичайної ситуації». Обговорили, які бувають реакції дітей та дорослих на стресові події. Також було визначено шляхи та способи зменшення стресу у дітей і профілактику професійного вигоряння та багато іншого.

     Знання, які ми отримали впродовж семінару-тренінгу є цінними і обов’язково стануть в пригоді фахівцям, які безпосередньо надають консультації та здійснюють соцільний супровід осіб та сімей, які опинилися в СЖО та потерпіли внаслідок  військових дій.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь