Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологічний тренінг «Контролюй свої емоції»

Дата: 04.05.2023 15:59
Кількість переглядів: 115

        2 травня психологом «Центру надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» було проведено психологічний тренінг на тему: «Контролюй свої емоції». Захід було проведено в школі села Опори для учнів 8-9 класів.

Разом з дітьми було обговорено, що таке  емоції та для чого вони слугують в нашому житті. Провели вправи на розвиток хороших рис характеру та усунення поганих, також дійшли до висновку, що наші думки, емоції та тілесні прояви мають тісний взаємозв’язок. Навчились технік глибокого дихання, які будуть допомагати дітям та їх близьким стабілізувати свій стан при тривозі та напрузі. Психолог навчала дітей як правильно виражати свої почуття, емоції та думки так, щоб не шкодити своєму емоційному стану та не знецінювати людей, які їх оточують. Зрозуміли як конструктивно та відверто повідомляти співрозмовнику про свої переживання та бажання.

Наостанок, спільно провели техніку релаксації, яка буде допомагати дітям відновлювати ресурс в ситуаціях гніву та неконтрольованої агресії. По закінченню тренінгу всі учасники залишились  задоволеними та просили і надалі продовжувати такі заняття.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь