Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи з питань легалізації  виплати заробітної плати, зайнятості населення та сплаті податків до бюджету

Дата: 10.05.2023 18:23
Кількість переглядів: 144

Сьогодні, 10 березня в актовій залі Меденицької селищної ради відбулося засідання робочої групи з питань легалізації  виплати заробітної плати, зайнятості населення та сплаті податків до бюджету Меденицької селищної ради. Зібрання провів голова Меденицької селищної ради Михайло Живчин.

Таке засідання має на меті захист трудових і економічних прав громадян, активізацію роботи щодо легалізації трудових відносин між роботодавцями і найманими працівниками та вирішення економічних і соціальних проблем, наповнення селищного бюджету, у зв’язку з кадровими змінами, керуючись ст. ст. 18, 42 ч. 4, 59 ч.8 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

До складу робочої групи зі сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення і «тіньової» заробітної плати та вирішення економічних і соціальних проблем, наповнення селищного бюджету входять:

  • Голова робочої групи – перший заступник голови Меденицької селищної ради Новаковська Марія Степанівна;
  • Заступник голови робочої групи – заступник голови Меденицької селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Пурій Іван Іванович;
  • Секретар робочої групи – начальник відділу соціального захисту населення Меденицької селищної ради Андрухів Леся Петрівна.

 

Члени комісії:

  • Директора Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості Волошин Богдан Васильович;
  • Начальник відділу з оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Львівській області Кручай Олег Теофілійович;
  • Завідувач юридичного сектору  Меденицької селищної ради Скоропад Володимир Віталійович;
  • Головний спеціаліст управління фінансів Меденицької селищної ради Астремська Марія Антонівна;
  • Головний спеціаліст  відділу архітектури, економіки та житлово-комунального господарства Сарафин Надія Ярославівна.

 

На засіданні цієї робочої групи була розглянута середня заробітна плата працівників і розміри сплати податків до бюджету приватних підприємців та товариств, які працюють на території Меденицької громади, надано певні рекомендації щодо легалізації трудових відносин між роботодавцями і найманими працівниками. Було проговорено про соціальні ризики громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно.

Було прийняте спільне рішення про подальшу співпрацю щодо покращення заробітних плат найманих працівників і легалізації виплат в повному обсязі відповідно і сплати податків до місцевого бюджету.

Фото без опису

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь