Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем вишиванки,громадо!

Дата: 19.05.2023 09:47
Кількість переглядів: 136

Вітаю всіх мешканців нашої чудової громади з найприємнішим святом - Днем вишиванки! Сьогодні ми відзначаємо та вшановуємо національну традицію, що є не тільки символом нашої культури, а й знаком єдності та гордості за наше українське походження.

Вишиванка - це не просто рушник чи сорочка, а справжнє шедевральне мистецтво, в якому втілюються наші народні символи, традиції та історія. Кожен вишитий орнамент нашої вишиванки має своє значення, розповідає про наше минуле та нашу ідентичність. Вона є пам'яткою національної спадщини, яку ми маємо зберегти і передати майбутнім поколінням.

Сьогодні ми маємо можливість не лише одягнути вишиванку, а й виразити нашу гордість бути українцями, показати свою патріотичну душу та єдність. Вишиванка здатна об'єднувати нас, створювати атмосферу радості та солідарності.

Від імені громади хочу привітати кожного з вас з Днем вишиванки! Нехай це свято принесе вам багато радості, взаєморозуміння та нових знайомств. Пам'ятайте, що кожен з нас - краплина у великому океані нашої нації, і разом ми можемо зробити багато для розвитку нашої громади та нашої України.

Одягніть свої вишиванки з гордістю, посміхніться одне одному і насолоджуйтеся цим прекрасним днем. Щиро бажаю вам миру, щастя та добробуту

З повагою, голова громади

Михайло Живчин

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь