Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ZOOM - нарада з начальниками районних військових адміністрацій та головами територіальних громад у режимі відеоконференції

Дата: 18.05.2023 12:50
Кількість переглядів: 107

В середу, 17.05.23 р. відбулася  zoom-нарада з начальниками РВА та головами ТГ під головуванням Максима Козицького.

Голова Меденицької територіальної громади Михайло Живчин та керівники відділів та служб апарату селищної ради взяли участь у цій відеоконференції.

На порядку денному було до розгляду та обговорення ряд важливих питань, таких як стан закладів охорони здоров’я, оздоровлення і відпочинок дітей, психологічна підтримка, що є важливим в час війни. На це кожна громада повинна передбачати видатки з місцевих бюджетів, відповідно до прийнятих Програм оздоровлення.

 Щодо реалізації соціального проєкту “Активні парки - локації здорової України”. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України.

Було наголошено на нараді, що кожен ОМС повинен створити дорожню карту робіт, розробляти проекти розвитку громади за підтримки Державного фонду регіонального розвитку, модернізації інфраструктури, енергоефективності. Кожна громада через додаток ДІЯ може зареєструватися на участь у відборі проектів відповідно до реалізації програми е-Відновлення.

Також було наголошено на необхідності офлайн – навчання в школах Львівщини. Адже це живе спілкування, ефективніше навчання, ефективніше засвоєння знань.

Фото без опису

На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 10 людей та текст



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь