Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 травня - День Героїв

Дата: 23.05.2023 09:56
Кількість переглядів: 74

23 травня ми відзначаємо День Героїв, це день, коли ми вшановуємо тих, хто своїми вчинками і самопожертвою виявив себе справжнім героєм. Це день, коли ми не лише згадуємо тих, хто віддали своє життя заради інших, але й віддячуємо тим, хто продовжує нести свій внесок у будівництво майбутнього.

Герої не народжуються, вони стають такими завдяки своєму характеру, мужності і силі волі. Вони можуть бути звичайними людьми, які, знаходячись у небезпеці, виявляють неймовірну мужність і вміння приймати рішення в найскладніших ситуаціях. Це можуть бути військові, пожежники, поліцейські, медичні працівники та безліч інших професій, які допомагають іншим та захищають нашу безпеку. День героїв нагадує нам, що в кожному з нас є потенціал стати героєм у своєму житті.

Сьогодні, у День героїв, давайте подякуємо всім тим Захисникам, хто віддали своє життя заради нашої свободи і безпеки, а також віддячимо тим, хто щодня виконує свою роботу з почуттям обов'язку і відданості. Нехай наша вдячність стане великим джерелом натхнення і подяки.

З Днем героїв України - красиві листівки, привітання в картинках - Апостроф

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь