Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Героїв України у Меденицькій громаді

Дата: 26.05.2023 16:08
Кількість переглядів: 96

В Меденицькій громаді відбувся захід до Дня Героїв України. В цьому дійстві взяло участь молоде покоління – учні усіх навчальних закладів громади. Саме вони – наше майбутнє, саме вони повинні жити у мирній незалежній Україні.

Розпочався захід з панахиди за полеглими Героями усіх визвольних змагань українського народу, а найперше за новітніми героями російсько – Української війни. Вічна пам’ять, шана, вдячність за їх героїзм і відданість Україні.

« Цього року ми у Меденицькій громаді вирішили провести День Героїв, за участю нашої молоді, патріотичної організації « Сокіл», з метою виховання національного духу. Це свято було започатковане Організацією Українських Націоналістів у 41 році на честь Героїв визвольних змагань, в день пам’яті громадського діяча, національного Героя Євгена Коновальця, борця за незалежність України, якого вбили саме 23 травня. Пам’ятаймо і шануймо наших борців за волю України усіх часів визвольних змагань» - з такими словами звернувся до присутніх голова Меденицької громади Михайло Живчин.
Лунали патріотичні пісні, вірші, приурочені усім тим, хто боровся і бореться за волю України, проводилися ігри та руханки за участі молоді громади.

Вдячність і шана – це те, що необхідне в даний час.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь