Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мінагрополітики через програму ДАР надає фінансову підтримку українським аграріям.

Дата: 30.05.2023 14:52
Кількість переглядів: 219

Мінагрополітики через програму ДАР надає фінансову підтримку українським аграріям. Щоб зареєструватися та отримати певну інформацію виробники сільськогосподарської продукції будь-якого розміру та напряму діяльності, фізичні особи-громадяни України,  які ведуть свою діяльність на території Меденицької територіальної громади можуть звертатися:

  •   ЦНАП Меденицької селищної ради в смт. Меденичі, вул. Шкільна, 16;
  • ВРМ с. Летня, вул. Богдана Хмельницького,76;
  • ВРМ с. Грушів вул. Незалежності,54
  • ВРМ с. Опори, вул. Перемоги,34

Державний аграрний реєстр (надалі - ДАР) — це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики з метою ефективного та прозорого залучення та розподілу усіх видів підтримки для українських аграріїв, як за кошти державного бюджету, так і у вигляді пільгових кредитів, міжнародних грантів або технічної допомоги. У ДАР можуть реєструватись аби в подальшому отримувати фінансову підтримку виробники сільськогосподарської продукції будь-якого розміру та напряму діяльності, фізичні особи-громадяни України, що мають у власності (користуванні) землю та/або корови, ФОП або юридичні особи будь-якої форми власності. Для того аби зареєструватись у ДАР необхідно мати доступ до інтернет- зв’язку, мати комп’ютер чи ноутбук, кваліфікований електронний підпис, електронну пошту та  телефон.

Реєстрація займає декілька хвилин, інструкція щодо реєстрації

за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1vtgnAIkCHNrxWNEKAlRxTIc1KK13j6lG/view.

 

Одразу після заповнення реєстраційної форми та надання згоди на обробку персональних даних в ДАР створюється персональний електронний кабінет агровиробника, до якого автоматично підвантажуються дані з інших державних реєстрів про його господарську діяльність, земельний банк, поголів’я тварин тощо, оскільки ДАР з’єднаний з Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Державним земельним кадастром, Державним реєстром речових прав, а також із Єдиним державним реєстром тварин. При кожному вході в Кабінет інформація з реєстрів оновлюється.

 

Мінагрополітики цього року планує продовження дії програми підтримки через ДАР, зокрема надаватиметься підтримка (дотації/субсидії) на оброблюванні угіддя та на поголів’я сільськогосподарських тварин (корів, овець, кіз).

 

УСІ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ АГРОВИРОБНИКІВ НА ЄДИНІЙ ПЛАТФОРМІ

У роботі Державного аграрного реєстру відбулись зміни


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь