Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ ГОЛОВИ МЕДЕНИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ МИХАЙЛА ЖИВЧИНА З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 09:37
Кількість переглядів: 65

Шановні діти та їх батьки!

Вітаю вас з найбільшим і найрадіснішим святом - Днем захисту дітей! Це чудова нагода висловити свою повагу,  любов і підтримку до наймолодших членів нашої громади. 

Діти - це найбільше багатство нашого суспільства. Ваша юність і невинність, радість і відкритість надають кольору і гармонії нашому світу. У кожній дитині сховані безмежні можливості, таланти і мрії, які ми, дорослі, повинні допомогти розкрити.

 

Наші діти є надією та майбутністю України, і ми зобов'язані зробити все можливе, щоб вони виросли здоровими, щасливими і захищеними. Навіть у такий складний час воєнного протистояння необхідно створити для них відкрите середовище, де вони можуть вільно виражати свої почуття, думки та погляди.

Тому батьки і дорослі мають  бути свідомими та відповідальними, забезпечувати своїм дітям любов, турботу і належну увагу. Зараз, коли світ змінюється з неймовірною швидкістю, дуже важливо навчити наших дітей адаптуватися до нових викликів. Нехай вони стають творцями технологій, миру і гармонії. Розкриймо перед ними двері до знань і досліджень, щоб вони змогли змінювати світ на краще.

Від свого імені та усіє громади, хочу побажати кожній дитині здоров'я, щастя, любові та безлічі яскравих моментів. Нехай ваше дитинство буде наповнене щирим сміхом, радістю і мріями, які збуваються.

Щасливого Дня захисту дітей!

Нехай ваше життя буде наповнене любов'ю, радістю і незабутніми моментами, а ми, дорослі, завжди будемо поруч, готові вас підтримати і захистити.

 

З повагою,

голова Меденицької селищної ради

Михайло Живчин

1 червня – Міжнародний день захисту дітей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь