Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дитинство – це найщасливіша пора.

Дата: 02.06.2023 09:44
Кількість переглядів: 63

Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Головна мета цього свята – привернути увагу громадськості до проблем дітей. У рамках відзначення цього свята, директором та фахівцями соціальної роботи  КУ «Центр надання соціальних послуг Меденицької селищної ради» спільно з начальником та працівниками Служби у Справах дітей відвідали сім’ї з дітьми, які опинилися в СЖО. Всі дітки отримали подаруночки (м’які іграшки, солодощі, фрукти, тортики, дитяче харчування, засоби гігієни тощо).

Задоволені були всі: і діти, і їх батьки. Посмішки дітей,  які були в цей день – це, мабуть, найкраще, що може тішити око. У них стільки щирості та довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Для всіх бажаючих було організовано святкування з концертом, іграми та конкурсами в Меденицькому зоопарку «Лімпопо».

    Дякуємо нашим благодійникам, завдячуючи  яким, ми потішили діток - це БФ «Карітас», БО «Благодійний Фонд родини Веселого» та Фундація св. Антонія та всім хто долучився до святкування.

Нехай  дитинство кожної дитини, в цей нелегкий для країни час, буде щасливим і не затьмареним негараздами, нехай доля наших дітей стане постійним приводом для нашої  гордості.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь