Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 03.07.2023 15:49
Кількість переглядів: 396

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно до Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01 вересня 2011 року № 170 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 20.05.2013 року № 199  та Наказом Міністерства розвитку громад та територій від 14.12.2021 року       № 333, відділ архітектури, економіки та житлово-комунального господарства Меденицької селищної ради інформує про початок роботи з проведення містобудівного моніторингу територій населених пунктів на території Меденицької селищної територіальної громади (смт.Меденичі, с.Верхній Дорожів, с.Волоща, с.Вороблевичі, с.Грушів, с.Далява, с.Летня, с.Літиня, с.Опори, с.Ролів, с. Солонсько), на які розроблені генеральні плани, та підготовку аналітичного звіту.

Відділ архітектури, економіки та житлово-комунального господарства Меденицької селищної ради починає збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу.   

З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо необхідності здійснення моніторингу об’єктів містобудування та розвитку населених пунктів.  

Пропозиції приймаються з 05 липня 2023 року до 14 липня 2023 року за адресою: 82160, Львівська область Дрогобицький район смт. Меденичі, вул. Незалежності, 52 або на офіційному сайті Меденицької селищної ради, https://medenycka-gromada.gov.ua.

Відповідальна особа: начальник відділу архітектури, економіки та житлово-комунального  господарства  Меденицької селищної ради Мошовський Іван Дмитрович.

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу: medenychi.rada@ukr.net фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення), юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

ОГОЛОШЕННЯ! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь