Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару Ноутбуки, персональний комп’ютер

Дата: 11.07.2023 12:56
Кількість переглядів: 88

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару

Ноутбуки, персональний комп’ютер

UA-2023-07-06-009292-a

 

Найменування замовника: Виконавчий комітет Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області

Найменування предмета закупівлі та код ЄЗС: Ноутбуки, персональний комп’ютер ДК 021:2015: 30210000-4 – Машини для обробки даних (апаратна частина)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі визначені на підставі наявної потреби Замовника в закупівлі, діючих  в Україні стандартів, нормативних актів, з урахуванням технологічних процесів та технічної сумісності з наявним устаткуванням, що визначає вид товару, який підлягає закупівлі.

Технічні характеристики повністю відповідають, характеристикам зазначеним  в  ініціативних листах та викладені в технічній  специфікації до тендерної документації. Обсяг визначено відповідно до ініціативних листів та потреб Замовника.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару: Ноутбуки, персональний комп’ютер ДК 021:2015: 30210000-4 – Машини для обробки даних (апаратна частина)  становить  158350,00 грн.  Загальний обсяг закупівлі   становить: ноутбуки у складі  – 7 штук, персональний комп’ютер   – 1 штука.

Очікувана вартість предмету закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості  товарів здійснювався  на підставі виділених бюджетних асигнувань, з урахуванням технічних та якісних характеристик товару, необхідного  для забезпечення ефективного функціонування  служб Замовника .

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на товари, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема, на сайтах виробників та постачальників відповідних товарів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь