Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання ХXXІІ сесії Меденицької селищної ради

Дата: 19.07.2023 16:17
Кількість переглядів: 83

17.07.2023 року відбулася ХХXІІ сесія Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

Сесія розпочалася з виконання Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів Збройних Сил України, які проживали  в Меденицькій громаді.

 

На порядку денному сесії були такі питання:

  1. Внесення  змін до Програми «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення населення населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району на 2023 рік»  затвердженої рішенням сесії селищної ради №1953 від 02.12.2023 року, затвердивши додаткові заходи для “Надання матеріальної допомоги громадянам за розпорядженням селищного голови”. Мова йде про соціальну допомогу воїнам, які були поранені та їхнім сім’ям.
  2. Про внесення змін до селищного бюджету Меденицької селищної ради стосовно субвенції з місцевого бюджету, яка спрямовується на відділ освіти, культури, молоді і спорту для оновлення  матеріально-технічної бази ІРЦ. По цьому питані доповідав начальник управління фінансів В. Перхун.
  3. Про дострокове припинення повноважень депутата Меденицької селищної ради Янісіва Романа Івановича.
  4. На сесії розглядалося питання надання депутатами уповноваження селищному голові  Живчину М.М. на підписання договору від імені Меденицької територіальної громади підписувати договори про партнерство і співпрацю між містами з метою розширення транскордонного співробітництва.
  5. Було розглянуто питання затвердження Акту прийому – передачі майна, що належить Грушівській  лікарні (котельня) та Акт прийому – передачі приміщення ІРЦ.
  6. Розглядалося питання затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування в смт. Меденичі відповідно до містобудівної документації.
  7. На розгляді депутатів також було ряд земельних питань, таких як: надання в оренду земельної ділянки в експлуатацію АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ», на розроблення технічної документації ПрАТ «НАК «НАДРА УКРАЇНИ», на розроблення технічної документації ОЖБ, НГО для громадян.
  8. Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь