Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміна облікових даних

Дата: 20.07.2023 10:06
Кількість переглядів: 57

Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області наголошує на тому, що у разі зміни паспортних даних чи місця проживання, громадяни зобовязані протягом місяця повідомити про це податкову інспекцію для внесення відповідних змін.

Для цього до податкової інспекції необхідно подати Заяву за формою №5ДР, також фізичні особи – платники податків можуть подати цю заяву та скановані копії документів засобами інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого   електронного   підпису,   отриманого   у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

З рекомендаціями щодо подання відомостей про внесення змін до ДРФО засобами ІКС «Електронний кабінет» фізичні особи можуть ознайомитися на офіційному  вебпорталі  ДПС у  рубриці: «Головна/Фізичним особам/Подання відомостей для реєстрації фізичної особи/внесення змін до ДРФО засобами ІКС «Електронний кабінет»».

В електронному вигляді заява за формою № 5ДР подаються через меню «ЕК для громадян» / «Заява про внесення змін до ДРФО (5ДР)» приватної частини «Електронного кабінету».

При заповненні заяви за формою № 5ДР в електронному вигляді, платник податків самостійно обирає Центр обслуговування платників, де бажає отримати документ, що засвідчує реєстрацію у ДРФО.

Протягом одного робочого дня після надсилання заяви за формою № 5ДР та сканованих копій документів, фізична особа отримує повідомлення про прийняття/неприйняття таких заяв у вкладці «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи».

Внесення змін до Державного реєстру здійснюється протягом трьох робочих днів від дня подання фізичною особою Заяви за формою N 5ДР до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання). У разі звернення до будь-якого контролюючого органу строк внесення змін до Державного реєстру може бути продовжено до п'яти робочих днів.      

Для отримання  Документа, що засвідчує реєстрацію змін у ДРФО необхідно безпосередньо звернутися в Центр обслуговування платників, який був самостійно обраний під час заповнення  заяви за формою № 5ДР та пред’явити документ, що посвідчує особу.

 

                                                                                              Дрогобицька ДПІ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь