Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наш Прапор – це символ незалежної, незламної, вільної країни, країни з глибоким корінням  та багатовіковою історією, яка сягає часів Київської Русі.

Дата: 23.08.2023 16:09
Кількість переглядів: 164

Урочисте підняття Державного Прапора України відбулося сьогодні у Меденицькій територіальній громаді. В знак пошани Героям, які борються  за незалежність України підняти синьо – жовте знамено довірили дітям Захисника Михайла Кісери.

Наш Прапор – це символ незалежної, незламної, вільної країни, країни з глибоким корінням  та багатовіковою історією, яка сягає часів Київської Русі. Вже відтоді синьо – жовтий стяг супроводжує українців крізь сторіччя в часи князівських переможних походів, визвольних змагань Війська Запорізького, боротьби за вільну державу наших часів.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували Новітніх Героїв, які загинули, виборюючи незалежність у війні сьогодення так і тих, що боролися за волю у різні часи існування української держави.

До Дня Незалежності України лунав спів патріотичних пісень,  декламування віршів, згадки про наше славне історичне минуле та про нашу одвічну боротьбу за волю і суверенітет.

Сьогодні та завтра, в День Незалежності наша ненька  Україна майорить синьо – жовтими барвами, яскравими кольорами вишиванок. На державних установах і домівках, в руках маленьких діток і у мужніх руках Воїнів сьогодні прапори незламної країни.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь