Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дрогобицькі податківці зміцнюють співпрацю з громадами

Дата: 30.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 49

Відбулася робоча зустріч начальника Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Руслана Коржа та заступника начальника Дрогобицької  ДПІ Володимира Мелеха із першим заступником міського голови м.Дрогобича Романом Бейзиком. 

В ході зустрічі очільник ДПІ  Руслан Корж зазначив, що  з 1 серпня 2023 року ввійшов  в дію Закон України від 30 червня 2023 року №3219-IX, яким передбачено перехід країни на довоєнне оподаткування. Звернув увагу, що відновлено обов’язкову сплату єдиного податку та скасовано спеціальний режим оподаткування за ставкою 2%.Керівник ДПІ також розповів про порядок застосування РРО чи ПРРО для ІІ та ІІІ груп платників єдиного податку.  Посадовець  відмітив, що  у рамках дії Закону №3219-ІХ вже з 1 жовтня 2023 року відновлюється застосування штрафних санкцій за порушення представниками бізнесу використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) чи програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО)

Володимир Мелех  зазначив, що податкова служба пропонує платникам податків до застосування безкоштовне ПРРО від ДПС, функціонал якого відповідає законодавчим вимогам, а придбання, оновлення та застосування не потребує витрат та спеціальних навичок користувача. 

Учасники зустрічі домовились продовжувати співпрацю щодо роз’яснення чинного податкового законодавства, створення передумов ведення чесного бізнесу,  пошуку резервів наповнення місцевого бюджету.

 

                                                                                            Дрогобицька ДПІ

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь