Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оновлена система опалення у Меденицькій школі

Дата: 31.08.2023 09:54
Кількість переглядів: 102

 Сьогодні, 30 серпня перед початком навчального року проінспектували готовність до початку навчання  у Меденицькій середній загальноосвітній школі І - ІІІ ст. У липні цього року було розпочато капітальний ремонт системи опалення, з метою покращення умов навчання в школі, в якій  на даний час навчається 400 учнів, в тому числі і початкова школа.

Оглянути стан справ, поцікавитися як ведуться роботи  і що вже зроблено приїхав начальник Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк, перший заступник голови Дрогобицької районної державної адміністрації Роман Шлярп, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Іван Пурій, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Меденицької селищної ради Ярослав Куцик, директор Меденицької середньої загальноосвітньої школі І - ІІІ ст Любомир Лешко.

Система опалення уже змонтована у кабінетах початкової школи, навчальних кабінетах для старших класів, частково у коридорах. Ще необхідно встановити труби та батареї у спортивному залі, у їдальні та завершити монтування в коридорах.

Для реалізації  проєкту «Капітальний ремонт системи опалення Меденицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дрогобицького району Львівської області» виділено  кошти з місцевого бюджету в сумі 3840,00 тис. грн. та з обласного бюджету – 1500,00 тис. грн. Монтаж та встановлення системи опалення проводить ТзОВ «Сервіскотломонтаж-Львів». Усі роботи повинні завершити до початку опалювального сезону.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: плющ

На зображенні може бути: 5 людей та текст «наш кла I»

На зображенні може бути: 4 людини та люди навчаються

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: всередині приміщення

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та текст

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь