Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗІ СВЯТОМ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА! З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2023 07:48
Кількість переглядів: 161

Дорогі учні, вчителі та батьки!

Вітаю вас з першим осіннім святом – Днем знань!

Сьогодні для вас  звучить перший дзвінок, що сповіщає про закінчення літа і оголошує початок нового навчального року. Це час нових можливостей, цікавих викликів і незабутніх вражень. Нехай цей рік принесе вам багато радості від вивчення нових предметів, розширення кругозору та зустрічі зі старими та новими друзями.

Пам'ятайте, що навчання - це ключ до вашого майбутнього. Кожен день у школі - це крок до досягнення великих цілей і здійснення мрій. Вірте у себе, будьте цілеспрямовані і завжди пам'ятайте, що ми віримо в вас та пишаємося вами.

Нехай цей навчальний рік пройде на одному подиху, даруючи вам знання, дружбу та незабутні миті життя. Розпочинайте кожен день з ентузіазмом і відкритістю, адже майбутнє - це ваше, і ви можете зробити його неймовірним.

 Як голова громади, я пишаюся кожним здобутком учнів шкіл Меденицької громади, усіма перемогами і нагородами за успішне навчання і здобутки у спорті. Щиро шаную і поважаю кропітку працю вчителів наших навчальних установ, які  докладають максимальних зусиль для здобуття якісних знань учнів.

Бажаю всім учням завзяття та рішучості у навчанні, батькам – терпіння і підтримки, а вчителям – натхнення і задоволення від своєї благородної справи.

 

Голова Меденицької селищної ради

Михайло Живчин

Вітання голови Дядьковицької ОТГ з Днем знань! | Дядьковицька територіальна  громада

Начало формы

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь