Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Меденицької селищної ради

Дата: 13.09.2023 12:52
Кількість переглядів: 113

12. 09. 2023  року відбулося засідання виконавчого комітету  Меденицької селищної ради під головуванням селищного голови Михайла Живчина.

 

На порядку денному були питання:

  1. Стан обліку дітей шкільного і дошкільного віку у навчальних і дошкільних установах. По даному питанню доповідав спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту В. Ільницький. На даний час у навчальних установах Меденицької громади навчається 1668 дітей, у дошкільних – 180 дітей. У  навчальному році, який розпочався кількість класів по школах не зменшилася. Частина дітей у школах працюють за сімейною формою навчання.
  2. Начальник відділу соціального захисту населення Л. Андрухів доповідала про внесення змін до програми «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення населення населених пунктів Меденицької селищної ради Дрогобицького району на 2023 рік» стосовно зміни призначення коштів на усунення наслідків стихійного лиха.
  3. На розгляд виконавчого комітету начальник служби у справах дітей       Х. Дубинецька винесла питання посвідчення договору про поділ спадкового майна після смерті батька за згодою сторін успадкування.
  4. Про затвердження тарифу на послуги із вивезення побутового сміття фірмою ПП «ЕРЛ». Вартість послуги буде становити: 120 л – 40 грн.
  5. Стосовно затвердження проєкту рішення «Кошторисної документації капітального ремонту водогону до приміщення  будинку тимчасового проживання ВПО, народного домі с. Верхній Дорожів та амбулаторії. По останніх двох питаннях доповідав заступник селищного голови І. Пурій.
  6. Про затвердження Акту обстеження зелених насаджень, стан аварійних дерев  на території Меденицького ліцею доповідав спеціаліст А. Лепак.
  7. Наступними на розгляді були питання надання  матеріальної допомоги на лікування, постраждалим від стихійного лиха, надання допомоги родинам загиблих, родинам полонених і зниклих безвісти, на поховання. Дане питання винесла на розгляд секретар виконавчого комітету Л. Мороз.
  8. Розглядалися подання щодо діяльності і призначення опікуна, помічника інваліда, сина по догляду за мамою.
  9. Про присвоєння поштових адрес Народного дому у с. Верхній Дорожів та приватним господарствам доповідав начальник відділу архітектури, економіки та житлово-комунального господарства І. Мошовський.
  10. Різне.Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь