Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ З ДНЕМ РАТІВНИКА

Дата: 17.09.2023 09:11
Кількість переглядів: 138

Шановні працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони! Прийміть вітання з професійним святом — Днем рятівника.

Ваша така важлива і водночас небезпечна праця, а це порятунок людського життя — відповідальна, складна і дуже почесна робота особливо в даний час, коли  трапляються руйнування, пожежі, стихійні лиха, руйнування спричинені ракетними ударами. Ви завжди перші там, де людям потрібна допомога,  цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Ви постійно несете службу, оперативно реагуючи на будь-які сигнали людей, які потрапили в біду. Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й організованості.

Бажаємо усім, хто присвятив своє життя професії рятувальника, міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, сил та успіхів у Вашій сповненій тривог та небезпек службі, нових сил та натхнення у щоденній праці.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу працю, високу майстерність і вірність обов'язку! Бажаємо щастя, здоров'я, добра вам і вашим родинам. І як можна менше тривожних виїздів!

 

З повагою,

Голова Меденицької селищної ради

Михайло Живчин

Привітання з Днем рятувальника 2022 — картинки, листівки, відеовітання зі  святом 17 вересня - Телеграф


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь