Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зі святом Пресвятої Покрови –Днем захисників і захисниць України та Днем козацтва!

Дата: 01.10.2023 09:33
Кількість переглядів: 161

Вітаємо Вас з чудовими святами – Днем захисників і захисниць України та Днем козацтва! В цей День ми вшановуємо важливу історичну спадщину та патріотичний дух нашої країни. Свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

З Днем захисників і захисниць України ми висловлюємо щиру подяку всім військовим, які оберігають нашу країну та її незалежність. Ви довели, що є гідними нащадками українського козацтва. Ви є гордістю України і символом сили та мужності. Нехай вас завжди оточує підтримка та побачені досягнення у всіх справах.

День козацтва – це відзначення традицій та духу наших предків-козаків, які боролися за свободу та незалежність. Цей день нагадує нам про важливість самостійності та гідності. Нехай ваші дії завжди будуть вдячними спадкоємцями великої козацької спадщини.

Також сердечно вітаю всіх із особливим Днем  для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно – патріотичним та державним.

У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої владичиці її Покрову над нами. Бажаю  козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю і незалежність надалі буде неодмінною рисою українців.

Бажаємо вам сил, віри та відваги у всіх починаннях. Нехай ваша країна росте в мирі і процвітає під вашим захистом. Святкуйте ці дні з радістю та гордістю!

Слава Україні!

Привітання з Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці |  Троїцька сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь