Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Меденицькій громаді в переддень Дня вчителя вітали педагогічні колективи шкіл громади.

Дата: 29.09.2023 21:25
Кількість переглядів: 100

У Меденицькій громаді в переддень Дня вчителя вітали педагогічні колективи шкіл громади.

Привітати  з Днем вчителя завітали голова Меденицької селищної ради Михайло Живчин та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ярослав Куцик до шкіл, які  минулого навчального року  відзначилися успішністю своїх вихованців, які з високим резул татом склали іспити та ЗНО-НМТ. А це Меденицька середня ЗОШ І –ІІІ ст.,  Летнянський ЗЗСО І –ІІІ ст,  Вороблевицького ЗЗСО І – ІІІ ст.

Вітаючи вчителів цих шкіл, очільник Меденицької громади Михайло Живчин привітав освітян, які працюють у всіх навчальних закладах нашої громади з Днем вчителя, побажав великих успіхів і значних досягнень у  своїй благородній роботі,  мирного неба, здоров’я, подяки і поваги від своїх учнів. З вдячністю вітали вчителів з професійним святом  учні шкіл. Кращі вчителі шкіл були відзначені грамотами і похвальними листами за  невтомну освітянську працю.

 

Нагадаємо, що у рейтингу шкіл Львівської області 9 і 10 місця зайняли дві школи Меденицької територіальної громади. Це Меденицька середня ЗОШ І –ІІІ ст. і Летнянський ЗЗСО І –ІІІ ст  У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати національного мультипредметного тесту, отримані випускниками шкіл у 2023 році. А також випускниця Вороблевицького ЗЗСО Ольга Герман склала НМТ на 600 балів,  ще двоє випускників отримали по 200 балів: Кобільник Павло отримав 200-бальну оцінку з біології, а Викрикач Вікторія показала найкращі результати з української мови, набравши теж 200 балів!

 

Бажаємо усім педагогічним працівникам наснаги у подальшій роботі, успішних результатів, вдячності та задоволення від роботи!

 

Здоров’я міцного і мирного неба!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь