Меденицька селищна рада
Львівська область, Дрогобицький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На зустрічі з представниками Дрогобицької РВА

Дата: 05.10.2023 17:18
Кількість переглядів: 112

На зустрічі з керівництвом територіальних громад, яка відбулась у Дрогобицькій районній військовій адміністрації йшлося про актуальні проблеми району. На нараді був присутній керівник Дрогобицької ДПІ Руслан Корж, який активно співпрацює з представниками громад району та роз’яснює останні новації податкового законодавства.

Одним з основних питань на останній зустрічі стало питання порядку застосування Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період воєнного стану», яким внесено зміни до Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», яким обумовлено обов’язок реєстрації РРО/ПРРО та поновлення відповідальності за порушення норм даного закону. 

Йшлося і надходження до місцевих бюджетів, в тому числі податку на доходи фізичних осіб, податку на нерухоме майно, земельного податку. На завершення заходу учасники зустрічі обговорили пошук нових бюджетних резервів та інші новації у податковому законодавстві.

                                                                                              Дрогобицька ДПІ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь